Farghuset.com

Väggfärg

Börja alltid med att välja vilken väggfärg som är bäst att använda för dina väggar och utifrån dina behov. Vi har delat upp våra väggfärger i olika matthet, blanka eller färger som har specialeffekter. Klicka och läs mer om respektive produkt, där kan du också köpa varje produkt. Men rådgör gärna med oss i butiken så hittar vi den bästa lösningen.

ad.seren

ad.seren är både grund- och täckfärg som ger en fantastiskt vacker helmatt yta med extra hög täckförmåga. Den är miljömärkt med Svanen och M1-certifierad samt rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. Produkten har en ny innovativ teknologi och formulering som renar inomhusluften.
KÖP AD.SEREN

ad.stil

ad.stil är både en grundfärg och täckfärg, med väldigt god täckförmåga och enastående kulöråtergivning. Trots sin helmatta finish, så är den både reptålig och avtorkningsbar. ad.stil är enkel att applicera och märkt med Svanen vilket innebär att den uppfyller högt ställda miljökrav på tillverkning och kvalitet. Ersätter tidigare Alcro Stil.
KÖP AD.STIL

Specialeffekter

Vill ni måla med olika specialeffekter. Idag finns en hel del färgprodukter som är gjorda för att hitta nya idéer till dina väggar. Det kan vara Metall Dekorfärg, Struktur som ger dig helmatta väggar, du kan få din vägg att fungera som skoltavla och även som en magnetvägg. Testa det där lilla extra.
KÖP SPECIALEFFEKTER

Lady Pure

Lady Pure från Jotun är deras vackraste väggfärg. Färgen ger ett matt och exklusivt utseende och färgens mjuka, supermatta finish ger en unik upplevelse där äktheten i kulörerna kommer till sin rätt – helt utan glans. Lady Pure är slitstark och har unik kulöråtergivning som ger ett sobert uttryck.
KÖP Lady Pure

Lady Aqua

Med LADY Aqua får du vackra silkematta våtrumsväggar och du kan ändra kulör utan speciellt stor arbetsinsats. Det ger dig möjlighet att helt ändra uttryck och följa kulörtrender i bad- och våtrum på en helt nytt sätt. Ingår i Jotuns godkända våtrumssystem. Är fuktbeständig och har Jotuns täckgaranti.
KÖP Lady Aqua

Tålig / Halvmatt

En täckfärg för målning inomhus på väggar och tak av puts, betong, trä, tapet och väv. Färgen fäster bra och ger en tålig, smutsavvisande yta som går att tvätta. Passar bra i utrymmen som hall, kök och tvättstuga. Godkända av Måleribranschens Våtrumskontroll (klass VA, vattenavvisande).
KÖP TALIG

Grunda

Det här är en grundfärg för målning på väggar och tak av puts, betong, gipsskivor, träfiberplattor, tapet och väv. Den är fyllig och mättar sugande underlag så att täckfärgen får en jämn och fin yta. Grunda rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet och innehåller inga lösningsmedel.
KÖP AD.Grunda

Tät

Tät är en kombination av vävlim och grundfärg för inomhusbruk. Används för uppsättning av väv i våtutrymmen samt som fuktspärr. Tät har god vattenbeständighet och vidhäftningsförmåga samt utgör ett effektivt spärrskikt mot fukt. Finns som grund- och täckfärg.
KÖP Tät

Sober / Matt

En täckfärg för målning inomhus på väggar och tak av puts, betong, gipsskivor, träfiberplattor, tapet och väv. Den är lätt att måla med och ytan tål att tvättas försiktigt – torkas av med trasa. Innehåller inga lösningsmedel och rekommenderas av Astma och Allergi- förbundet. Använda Grunda som grundfärg.
KÖP SOBER

Tät grundfärg

Tät är en kombination av vävlim och grundfärg för inomhusbruk. Används för uppsättning av väv i våtutrymmen samt som fuktspärr. Tät har god vattenbeständighet och vidhäftningsförmåga samt utgör ett effektivt spärrskikt mot fukt. Finns som grund- och täckfärg.
KÖP Tät grundfärg​

Farrow & Ball

Farrow & Ball från England har enastående färger som i huvudsak innehåller naturliga pigment och traditionella ingredienser. Färgen håller en mycket hög kvalité med ett fantastiskt kulördjup tack vara sin höga pigmenthalt.
KÖP FARROW & BALL

A1/Matt

A1 är en matt väggfärg från Alcro. Den håller hög kvalitet och 30 % av ingredienserna som brukar ha fossilt ursprung har nu ersatts med ingredienser tagna direkt från växtriket. A1 är lätt att måla med, ger en vacker yta och rekommenderas av Astma & Allergiförbundet samt uppfyller kriterierna för Svanenmärket.
KÖP ALCRO A1