Farghuset.com

Färg till träfasad

Börja alltid med att välja vilka produkter som är bäst att använda för din träfasad och dina behov. Här presenteras produkter som vi rekommenderar utifrån kvalité och resultat. Klicka och läs mer om respektive produkt, där kan du också köpa varje produkt. Men rådgör gärna med oss i butiken så hittar vi den bästa lösningen tillsammans för din träfasad. Hos oss finns också en specialutbildad fasadexpert som kan hjälpa dig med råd inför målningen av huset.

Bestå Diamant

Bestå Diamant är vårt allra bästa skydd för din träfasad*. Med sin oöverträffade förmåga att hålla både glans och kulör i kombination med enastående smutsavvisande egenskaper.

KÖP Bestå Diamant

Demidekk Performance

Utomhusfärg som är lätt att lyckas med. Färgen är väderbeständig och ger ett långvarigt skydd och ett nymålat utseende länge. Färgen är Svanenmärkt och har minst 60% återinsamlad och återvunnen plats i emballaget.

KÖP DEMIDEKK PERFORMANCE

Demidekk CleanTech

DEMIDEKK CleanTech’s Self-Cleaning technology gör att färgen är självrengörande och har smutsavvisande egenskaper. Färgen har utmärkt glans- och kulörhållbarhet och mycket långa underhållsintervaller. 

KÖP DEMIDEKK CLEAN PERFORMANCE

Villa

Alcro Villa är en halvmatt och fyllig akrylatfärg avsedd för användning utomhus samt passar för ny- och ommålning av tidigare akrylatmålade fasader.
KÖP AVilla

Arkitekt

Arkitekt är en helmatt vacker färg för träfasader. Utvecklad för att ge fasaden ett stilrent helmatt utseende som håller glans och kulör under många år.
KÖP Arkitekt​

Modern

Modern är för träfasader och snickerier. Modern kan användas på omålade fasader och ytor som tidigare är målade med alkydoljefärg. Optimal för horisontella ytor.
KÖP Modern​

Virke

Lättstruken lasyrfärg som framhäver träets naturliga struktur samtidigt som den gör träfasaden vattenavvisande och motverkar vidare sprickbildning.
KÖP VIRKE

Fasad

Fasad täcklasyr används på nytt obehandlat trä eller på tidigare laserade ytor. Passar för målning av husfasader och knutar samt ger fasaden ett långlivat skydd.
KÖP Fasad

Falu Rödfärg

Falu Rödfärg är svensk kulturhistoria på burk. Den låter träet andas, vilket minskar risken för röta, och den följer träets naturliga rörelser i sol, regn och snö.
KÖP FALU RÖDFÄRG

SiOO:X Panel och Panelfärg

SiOO:X träskydd och ytskydd stärker husets träpanel/fasad och ger den en silvergrå lyster. Nu finns även möjlighet att få en färgnyans om du väljer Träskyddande Panelfärger.
KÖP SIOO:X FÖR PANEL