Farghuset.com

Färg till detaljer/snickerier

Det finns ett stort utbud av färger att välja på när man ska måla detaljer, till exempel snickerier. Utgå från vad du ska göra och vilken färg till detaljer och snickerier som är bäst att använda. Nedan har vi listat våra förslag och rekommendationer. Klicka och läs mer om respektive färg, där kan du också köpa varje produkt.

Lackfärg

En täckfärg av högsta kvalitet som passar för snickerier, dörrar, luckor och metallytor inomhus. Färgen ger en hård yta och är fri från starka lösningsmedel.
MER OM LACKFÄRG

Trälack

Alcro Klar Trälack finns som blank, halvblank och matt. Det är en vattenburen och snabbtorkande lack avsedd för trärena, tidigare lackfärgsmålade träytor.
MER OM TRÄLACK

Detaljer

Metall Dekorfärg (bilden) är för dekorationsmålning. Element Täckfärg är en icke gulnande akrylatlackfärg för värmeelement och plåtdetaljer invändigt.
KÖP OM MÅLA DETALJER

Dekorvax

Produkten Dekorvax från Osmo är idealisk vid infärgning av golv, paneler, tak, hyllor, dekorationslister och mycket annat som är av trä inomhus.
KÖP DEKORVAX

Lady Supreme

En modern snickerifärg som ger en suverän finish och extrem slitstyrka. Färgen finns i 4 olika glanser: matt, silkematt, halvblank och superblank.
KÖP OM LADY SUPREME