Farghuset.com

Ytterligare två nya vackra kulörer i samarbete med Säker stil

Stilinspiratörerna och ”Säker stil”-poddarna Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret lanserade förra hösten ett samarbete med Alcro Färg, där de lanserade sju kulörer att måla hemmets alla väggar med. Nu utökas kulörkollektionen med två nya stilsäkra kulörer.

Med inspiration från garderobsfavoriter som den vita skjortan eller den slitna cognacsbruna nyansen på handväskan har Alcro, i samarbete med Säker stil, tagit fram denna kulörkollektion. Att ta fram en kulörskala genom att inspireras av en klassik stilfull basgarderob är ett mycket fint sätt att skapa en helhet och en tidlös inramning till sitt hem. Samarbetet med Säker stil där mode möter inredning, yta och kulör är en svårslagen kombination. Tillsammans har vi skapat den perfekta baspaletten likväl för den klassiska garderoben som för moderna rum.
Låt dig inspireras och skapa ditt vackra tidlösa hem.
Belle Blue
Belle Blue
En mild och klassisk blå kulör
Den perfekta blå kulören inspirerad av garderobens stöttepelare och det säkraste kortet av dem alla. Inspirationen hämtar vi från jeansen. Jeans till vardags med stickat, vit skjorta, T-shirt och skinnjacka eller en kavaj. Vi ser framför oss ett harmoniskt sovrum målat i Belle Blue med textilier, sängkläder och matta som går i milda toner av blått, grått och vitt. Med denna kulör var drömmen att skapa en mild klassisk blå som ändå tar för sig och som vi aldrig tröttnar på. Precis som ett par älsklingsjeans, som du har genom hela livet.
Gorgeous Green
Gorgeous Green
En vacker och ultimat nyans av grönt
Inspirationen till denna sköna gröna hämtas från Yves Saint Laurent ikoniska utilityjacka från sent 60-tal. Här vill vi lyfta fram hur vacker den ultimata nyansen av grönt kan vara i hemmet. Kulören är perfekt för dig som vill addera färg till ditt hem, utan att riskera att det blir för mycket.
Gorgeous Green är en kaxig kulör som lyfts fram i en övrigt klassisk palett.
Truly Taupe – en klassisk brittisk trenchcoat var inspirationen när idén till denna varma och vackra bruna kulör med tydligt grå botten föddes.
Perfect Pink – en mjuk ljuvlig ljust rosa nyans som gör sig perfekt i ett dressingroom som i ett sovrum, gärna matchat med en heltäckningsmatta i ljusgrått och vackra skira gardiner.
Emilia White – den “perfekta” nyansen av gräddigt vitt. Stilfull varmvit kulör som utgör en elegant bas och passar lika bra till våningen i stan som i sommarhuset på landet.
Classic Grey – en stram mörkt grå kulör skapad för att ta för sig. Extra vackert gör den sig i en helmatt färg och varför inte våga måla in även snickerierna, inspirerat av grått från topp till tå?
Bold Black – en perfekt nattsvart nyans med ett dramatiskt djup och en vackert matt känsla. Garanterat effektfullt och ett riktigt statement!
Basic Beige – för dig som vill testa något annat än vitt eller grått men ändå vill satsa på en klassisk, diskret grund.