Farghuset.com

Uteplats

Vår och sommar är bästa tiden för avkopplande och trivsamt uteliv med familjen. Kanske är det dags att uppdatera uteplatsen? En uteplats vill ju också må bra. Med klok behandling kan en uteplats klara sig nästan hur länge som helst. Vi rekommenderar tre olika alternativ när du ska behandla din uteplats. Klicka och läs mer om respektive produkt, där kan du också köpa varje produkt. Men rådgör gärna med oss i butiken så hittar vi den bästa lösningen för dig.

SiOO:X

SiOO:X är ett miljöanpassat skydd som ger altaner en silvergrå, vacker patina med upp till 12 års hållbarhet. Snyggt, enkelt och hållbart.
LÄS MER OCH HANDLA

Alcro Uteplats Träolja

Alcro Uteplats är en miljöanpassad träolja som tränger djupt ner, avvisar vatten och hindrar uttorkning. Tolv utvalda kulörer att välja på.
LÄS MER HÄR

Alcro Bestå Bevara

Bestå Bevara är Alcros bästa terrassolja. Förutom utmärkt kulörhållning ger den dessutom effektivt skydd upp till fyra år.

LÄS MER OCH HANDLA

DEMIDEKK Terrasslasyr

Lasyr speciellt utvecklad för tryckimpregnerat trä. Terrasslasyren ger ett effektivt skydd mot fukt och sprickbildningar, gråning och skadlig ljusnedbrytning.

LÄS MER OCH HANDLA

DEMIDEKK Terrassfix

Ett kraftigt rengöringsmedel baserat på biologiskt nedbrytbara komponenter. Tar effektivt bort fett, sot, smuts, ytmögel samt rester av gammal träolja och lasyr.

LÄS MER OCH HANDLA