Farghuset.com

JOTUN LADY relanserar sin serie av snickeri- och lackfärg, och adderar en supermatt glansgrad

JOTUN LADY’s snickeri- och lackfärgsserie, LADY Supreme Finish har utvecklats med förbättrade påföringsegenskaper och extrem slitstyrka, som ger ett ännu vackrare och långvarigt resultat än tidigare. I tillägg har JOTUN utvecklat den matta glansgraden och presenterar den absolut mattaste till trä och panel inom JOTUNs sortiment – LADY Supreme Finish Pure Matt. Dessutom är hela serien miljömärkt med Svanen.
Soothing Beige
Almond Beige
Soothing Beige
Den matta trenden på ytskikt har kommit för att stanna. Alltfler väljer matta glansgrader för att skapa det eleganta, sömlösa och vackra uttrycket som matta färger framhäver. JOTUN har vidareutvecklat sin serie av snickeri- och lackfärg, LADY Supreme Finish, med en ännu mattare glansgrad, LADY Supreme Finish Pure Matt – utan att kompromissa med färgens slitstyrka. LADY Supreme Finish är en vattenburen oljefärg som är anpassad för snickerier, och den förbättrade formuleringen ger ett ännu vackrare och långvarigt resultat. Färgen är även miljömärkt med Svanen. Utvecklingen av färgserien har resulterat i bättre påföringsegenskaper och utflytning, vilket gör att alla kan få ett vackert resultat – oavsett om det är en nybörjare eller ett proffs som målar.
Pure Matt – glansgrad 03: Dämpar kulören och ger ett enhetligt uttryck.
Silkematt – glansgrad 15: Dämpar kulören och ger en diskret kontrast.
Halvblank – glansgrad 40: Förstärker kulören och framhäver detaljerna.
Superblank – glansgrad 80: Skapar tydliga kontraster och reflekterar ljuset.
Almond Beige

”Vi har målat alla detaljer i vårt hem med LADY Supreme Finish snickerifärg. Färgen fungerar utmärkt till olika ytor och detaljer, samt till möbler. I vårt hem har vi mycket trädetaljer och finishen på supermatta LADY Supreme Finish Pure Matt harmonierar väldigt fint med dem”,

förklarar Jannicke Kråkvik, stylist och scenograf.

Vägg: Lavender Touch / Panel: Slate Lavender