Farghuset.com

Trä- och laminatgolv

Ditt trä- och laminatgolv är en viktig inredningsdetalj som ger karaktär till hela din bostad. Ett nytt trä- eller laminatgolv skapar alltid ett bestående resultat. Lägg golvet på rätt sätt och sköt om golvet noggrant så håller de längre och din “golvekonomi” blir bättre genom dina kloka val.
Nedan finns länkar till våra leverantörers läggnings- och skötselråd för trägolv och laminatgolv. Självklart är du alltid välkommen till butiken för individuella och praktiska råd när det gäller ditt nästa golv.
Trägolv  
Varje trägolv är unikt med olika färg, ådring och struktur vilket gör att de blir vackrare med åren. Det är ett utmärkt val till alla rum men passar kanske bäst i sovrum och vardagsrum. Vi säljer trägolv från Tarkett och Arena. Anvisningar till hur man lägger och sköter sina golv är beroende av vilket golv du har valt.
Laminatgolv
Laminatgolv finns i flera typer av ytskikt och i olika tjocklek. Laminatgolv är tåligt mot repor, lätta att hålla rent och det finns även som ljuddämpat. Med sin tålighet så passar laminat mycket bra i hall och kök men också i barnrum och arbetsrum. Anvisningar hur man lägger och sköter sina laminatgolv hittar du här.