Farghuset.com

Golvfärg

Att måla ett golv är kul, annorlunda och kan ge fantastiskt vackra och inspirerande golv. Börja alltid med att välja vilken golvfärg som är bäst att använda för just ditt golv och dina behov. Vi presenterar nedan produkter som vi rekommenderar utifrån kvalité och resultat. Klicka och läs mer om respektive produkt där det sedan också finns möjlighet att köpa produkterna.

Entré

En golvfärg för målning av betonggolv som utsätts för medelhårt slitage i till exempel bostadsutrymmen, källargångar m m. Balkonggolv och trappor av betong kan även målas med Entré men kräver tätare underhålls-målning då väder och vind påskyndar slitage av färgskiktet. Kombinera med Halkstopp.

KÖP ENTRÉ

Studio

Studio är en vattenburen golvfärg av hög kvalitet avsedd för trägolv inomhus. Den innehåller inga starka lösningsmedel. Färgen är lämplig för golv som utsätts för medelhårt slitage, till exempel i bostadsutrymmen. Fungerar också utmärkt till trappor och golvlister inomhus. Kombinera med Halkstopp.
KÖP Studio

Halkstopp

Ett medel som du blandar i färg eller lack innan du målar och som ger ett slitstarkt halkskydd. Du kan variera effekten; ju mer Halkstopp du blandar i desto starkare blir skyddet. När du blandat Halkstopp med en färg eller lack bildas skinn på ytan så vi rekommenderar att du målar eller lackar inom 6 timmar.
KÖP HALKSTOPP

Lacka

En golvlack som används på parkett och trägolv samt på golvytor målade med Entré Golvfärg där en blank, halvmatt eller matt slitstark yta önskas. Den är vattenburen, torkar snabbt och passar för bostadsutrymmen som utsätts för hårt slitage. Lacka finns i matt, halvmatt och blank nyans. Kombinera med Halkstopp.
MER OM LACKA