Farghuset.com

Inspiration

Med betoning på idéer och inspiration har vi ambitionen att ta hand om och inspirera till nya tankar om färg, tapeter och golv. Vi lyssnar på dina önskemål och ger råd för att du ska hitta din stil med hjälp av vårt utvalda sortiment. Vår uppgift är att med inspiration och rådgivning, göra det enklare för dig att göra ett tryggt val. Vi vill att det som kan kännas komplext hemma vid köksbordet ska bli tryggt och kul. Lite enklare, helt enkelt. Här hittar du inspiration om allt från vår Stilguide, nya kulör- och tapetkollektioner och mycket annat. Välkommen att inspireras.

Kulör inomhus

Det finns många sätt att kombinera kulörer med varandra. Men hur gör man för att hitta rätt?
MER OM KULÖRER

Tapeter att omfamna

Tapetvärlden är en ständig källa till inspiration och idéer. Här finns det allra senaste. 12 kollektioner att titta lite extra på.
12 TAPETKOLLEKTIONER

Digitalt showroom

Här kan du testa kulörer på husfasader och tapet, golv och kulör i inomhusmiljöer. Testa på surfplatta eller dator.
TESTA VÅRT SHOWROOM

Vilken stil är du?

Stilguiden hjälper dig att hitta din egen stil och underlättar att göra tryggare val av färg, tapeter och golv.
HÄR HITTAR DU STILARNA

Kulör utomhus

Att välja kulör till fasaden är roligt, men måste alltid förberedas. Titta in till oss så hjälper vi dig med kulörval och allt annat som hör till.
MER OM KULÖRER

Golvtrender

Tarkett presenterar golvtrenderna för 2022. De tre utvalda stilarna lyfter designad vinyl för badrum, trägolv i både modern och klassisk tappning, samt vinylgolv med naturtrogna stenmönster.
LÄS MER OM GOLVTRENDER