Farghuset.com

Färg till snickeri och detaljer

Fönster, vindskivor, foder, snickerier och detaljer är ofta de mest utsatta delarna på ett hus. Därför är det extra viktigt att du gör målningsarbetet extra noga där och regelbundet ser över och rättar till skador som kan ha uppstått. Här presenterar vi de färger som du kan välja på utifrån ditt behov. Klicka och läs mer om respektive produkt, där kan du också köpa varje produkt. Men rådgör gärna med oss i butiken så hittar vi den bästa lösningen.

Bestå Accent

Bestå Accent är vår allra bästa helmatta fönsterfärg som ger en väderbeständig yta med utmärkt glans- och kulörhållning.
KÖP Bestå Accent​

Bestå Utsikt

En lättstruken och rinningssäker vattenburen fönsterfärg som även kan användas på snickerier. Produkten ger ett perfekt slutresultat som håller över tid.
KÖP BESTÅ UTSIKT

Demidekk Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details, med den nya banbrytande och patentsökta INFINITY-teknologin, har snabb torktid.

KÖP Demidekk Infinity details

Alcro Plåt

Plåt Halvmatt Täckfärg är en vattenburen halvmatt täckfärg för plåttak, plåtfasad och plåtdetaljer utomhus.

KÖP Alcro Plåt

Alcro Pallad

Pallad Halvblank Grund- och Täckfärg är en vattenburen halvblank grund- och täckfärg för alla metallytor utomhus.

KÖP Alcro Pallad

Metallprimer Grundfärg

En vattenburen metallgrundfärg som är avsedd för rostskyddsmålning på aluminium, stål och zink. Innehåller rostskydd som förhindrar uppkomst av rost.
METALLPRIMER

Demidekk Fönster

Demidekk Ultimate Fönster är en produkt för fönster och hyvlade träytor utomhus som t ex dörrar, fasaddetaljer, trädgårdsmöbler, terrassräcken, staket etc.
KÖP Demidekk Fönster​

Plåttak Aqua

Vattenburen halvmatt täckfärg för plåttak och plåtdetaljer. Vid målning på metallrena underlag ska ytorna grundas med Alcro Metallprimer.
KÖP PLÅTTAK AQUA

Plåtfasad Täckfärg

Alcros färg Plåtfasad Täckfärg ger en hård, porfri och mycket smutsavvisande yta. Täckfärgen har hög kvalitet och mycket god vidhäftning till behandlad plåt.
KÖP PLÅTFASAD TÄCKFÄRG

Komplett Täckfärg Metall

En grund- och täckfärg som stoppar begynnande rost och skyddar mot ytterligare rostbildning. Passar utmärkt för järn och stål, t ex grindar och stuprör.
KÖP KOMPLETT