Farghuset.com

SiOO:X

SiOO:X är en produkt som är skonsam mot miljön, är vacker och tålig mot både röta och smuts. Den passar allt trä, gammalt som nytt och har en effektiv och förebyggande verkan mot alger, mögel och lätt röta. Ytan blir ren, len och vattenavvisande och ger upp till 12 års hållbarhet på altan med enkelt underhåll. SiOO:X har ett unikt innehåll med kisel, kalium och organiska växtdelar. Kisel är naturens eget sätt att bygga upp ett tåligt försvar, och finns i träd och växter. Vi säljer Premium Altan, Underhållstvätt och Förtvätt.
Sioo:x består av ett grundläggande Träskydd och kompletterande Ytskydd. Tillsammans stärker de träet, håller det friskt och ger det en vacker silvergrå patina i många år.
Behandlingen passar både gammalt och nytt trä och ytan blir ren och vattenavvisande och ger upp till 12 år hållbarhet på produkten ”altan”. Ett slitstarkt skydd utan att behöva göra om jobbet år efter år.

Premium Altan ger dig en vackert silvergrå altan som håller under lång tid, 10-12 år, med endast enklare underhåll.

Förtvätt. Används före behandling med Premium Altan. Kan också användas på utsatta behandlade ytor som fått påväxt och kraftig smuts.

Underhållstvätt. Efter att du har grund- och ytbehandlat behöver du bara tvätta träytan vid behov för att hålla träet friskt och få en fin lyster.