Farghuset.com

Bestå Briljant

Bestå Briljant är vår allra bästa täckfärg för träfasader som får din fasad att se nymålad ut längst*. Den är utvecklad för att klara vårt nordiska klimat med en enastående förmåga att hålla både glans och kulör. Produkten ger ett utmärkt skydd mot smutsupptagning och påväxt av svartmögel på färgfilmen. Bestå Briljant är framtagen för dig som vill ha en vacker yta och ett perfekt slutresultat som håller över tid. *Jämfört med Alcros täckfärger för träfasad.
Steg 1, Bestå Grundolja. En vattenburen olja som används på obehandlade panelskarvar, ändträ och sprickor. Grundoljan tränger in i underlaget, avvisar vatten och ger ett effektivt skydd mot angrepp från mögel, rötsvamp och blånad på trä.

Steg 2, Grundfärg. En grundfärg för fasader och fönster. Grundfärgen torkar mycket snabbt, har god täckförmåga, minskar risken för genomslag av tanniner från träet, tränger effektivt in i underlaget och hindrar fukt att tränga ner i träet.

Steg 3, Bestå Briljant. Efter applicering av grundolja och grundfärg lägger man på täckfärgen. Den tar upp mindre smuts och ger en renare yta. Skyddar effektivt mot väder, vind och solljus och ser nymålat ut längre. Svanenmärkt.

Steg 4, Bestå Utsikt. En lättstruken och rinningssäker vattenburen fönsterfärg som även kan användas på snickerier. Bestå Utsikt ger en väderbeständig yta med utmärkt glans- och kulörhållning med perfekt slutresultat som håller över tid.

Bestå Accent Fönsterfärg

Bestå Briljant Täckfärg

Bestå Grundolja

Bestå Utsikt

Grundfärg