Farghuset.com

Arkitekt

Arkitekt är en ultramatt högkvalitativ akrylatfärg för träfasader utomhus. Den är speciellt utvecklad för att ge fasaden ett helmatt och stilrent utseende som håller glans och kulör under många år. Matta ytor ger inga reflexer och är väldigt harmoniskt i sitt uttryck. Arkitekt går att bryta i många vackra kulörer och passar lika bra till en klassisk funkisvilla eller moderna villor. Färgen har bättre täckförmåga och hållbarhet jämfört med traditionell slamfärg. Vi rekommenderar att måla Arkitekt i system med Bestå Grundolja och Grundfärg.
Steg 1, Bestå Grundolja. En vattenburen olja som används på obehandlade panelskarvar, ändträ och sprickor. Grundoljan tränger in i underlaget, avvisar vatten och ger ett effektivt skydd mot angrepp från mögel, rötsvamp och blånad på trä.

Steg 2, Grundfärg. En grundfärg för fasader och fönster. Grundfärgen torkar mycket snabbt, har god täckförmåga, minskar risken för genomslag av tanniner från träet, tränger effektivt in i underlaget och hindrar fukt att tränga ner i träet.

Steg 3, Arkitekt. Efter applicering av grundolja och grundfärg lägger man på täckfärgen. Den tar upp mindre smuts och ger en renare yta. Skyddar effektivt mot väder, vind och solljus och ser nymålat ut längre.

Steg 4, Bestå Utsikt. En lättstruken och rinningssäker vattenburen fönsterfärg som även kan användas på snickerier. Bestå Utsikt ger en väderbeständig yta med utmärkt glans- och kulörhållning med perfekt slutresultat som håller över tid.

Bestå Arkitekt

Bestå Utsikt

Grundfärg